Inredningsglas & Måttanpassade duschväggar

Något som blir allt vanligare vad gäller inredningsglas är att använda köksglas som stänkskydd ovanför spis och diskbänk.

Med måttanpassade duschväggar hjälper vi att skapa ett badrum som passar just ditt utrymme.  Till våra duschväggar använder vi härdat säkerhetsglas Minst 8mm till 12mm 


Kunden gör sitt färgval som vi målar på glaset och vi kan montera glaset med en aluminiumlist så det blir stilrent och enkelt men det går även att limma glaset direkt på väggen. Man kan dessutom välja att tapetsera bakom glaset och få det uttryck man söker efter. Fördelen med glas i köket är att det är lätt att hålla rent för att det inte finns några fogar och man kan lätt byta tapet eller färg när man vill förnya sitt kök.

Ett annat användningsområde för glas är i badrummet där man kan välja att kakla in stora spegelpartier. Dusch väggar är också mycket populärt att ha i badrummet.

Med enkelt monterade glashyllor kan man skapa en luftig miljö. Man kan även göra glasmontrar eller möbler för olika syften exempelvis montrar till utställningar, piedestaler till högtalare eller multimedia bänkar.

För balkonger och verandor finns det möjlighet att få ett snyggt glasräcke som skapar vindskydd utan att ta bort utsikten. Möjligheten att välja olika räcken och fästen för montering av glaset så som handledare i rostfritt stål eller trä. Där med kan man skapa ett utseende som passar just till ditt hus.

Möjligheterna med glas är oändliga om du har någon förfrågan så kom in till oss så löser vi det. Ring oss för rådgivning eller boka kostnadsfritt kundbesök för prisförfrågan.

 
Inredningsglas
Inredningsglas